Панацея від шуму великого міста

Багато містян звикли до постійного шуму за вікном. А ось їх гості з невеликих населених пунктів, європейці, маленькі діти і люди, які мають проблеми зі здоров’ям, дуже чуйно реагують на гул громадського транспорту, музику з динаміків під’їхавшу до будинку машину, гавкіт зграї дворових собак, крики підлітків і спілкування сусідів на лавочці під вікном.

Виходом з цієї ситуації може стати переїзд на безлюдний острів або установка шумозахисних вікон з особливою конструкцією профілю. Щоб врятувати людину від шуму великого міста, в вікнах збільшують кількість повітряних камер, ізольованих один від одного скляними листами. Для ефективного шумозахисту таких камер повинно бути як мінімум три. Для тих же, хто живе в центрі великих міст, де регулярно проходять концерти, мітинги або паради, поблизу авто- і з/д вокзалів, а також аеродромів, і 5-7 камер-прошарків не буде багато. Крім того, такі вікна рекомендуються для установки в школах або офісах, співробітники яких зайняті інтелектуальною працею.

Додатковою перевагою установки такого багатокамерного профілю є підвищення його енергозберігаючих характеристик. Взимку таке вікно не випустить назовні тепло, а влітку не дозволить спеці проникнути в будинок, чим полегшить роботу кондиціонеру.

На окрему увагу заслуговує можливість бронювання одного або всіх (!) перегородок склопакета. Таке скло, в яке при плавці додають трохи титану, практично неможливо розбити.